Circulaire economie

Circulaire economie


Circulaire projecten

Circulaire businessmodellen focussen op het maximaal hergebruik van producten en het hoogwaardig inzetten van grondstoffen. Uw organisatie wordt minder afhankelijk van primaire grondstoffen en hoge grondstofprijzen. Nieuwe vormen van samenwerking creëren mogelijkheden voor het opbouwen van een langdurige klantenrelatie. 

Zet u de eerste stappen richting circulaire economie of hebt u reeds belangrijke resultaten geboekt? Wij denken graag met u mee bij het uitwerken van uw circulaire projecten. De ambitie is het realiseren van meervoudige waardecreatie en denken op langere termijn. Mogelijke opportuniteiten liggen in het verbeteren van de circulariteit van uw product of dienst, het implementeren van een circulair businessmodel of het ontwikkelen van een innovatief circulair productieproces.

 

 

Circulariteitsscan

Meer circulair ondernemen. Hoe begint u eraan? Met de door ons ontwikkelde circulariteitsscan kan u de beste circulaire strategie voor uw organisatie bepalen. Samen met u doorlopen we de scan en evalueren we de circulariteit van uw product, dienst en productieproces. Zo gaat u aan de slag met een concreet actieplan afgestemd op de kansen en prioriteiten van uw organisatie.

Om uw circulaire doelstellingen te realiseren, kan u verschillende tools toepassen die elk op een eigen manier het onderwerp benaderen. Wij coachen u graag bij het toepassen van deze tools.

Invensus - duurzaam@invensus.be - 0472 22 01 06

 

© 2019 Invensus